Sunday, December 2, 2012

Top 5 confessions of mine

Month number 8, Task 6

1. Jaaaako sam analitična. Čak i kad spavam, ja u stvari dremam, jer mozak ne zna da miruje. Nije lako, verujte!

///////////////

1. I am overanalytic. Even when I sleep, I`m actually napping, because my brain don`t know how to be still. It`s not easy, believe me!


2. Više volim ljude koji bi da se svađaju, ili koji imaju problem sa besom, od onih koji "izbegavaju konflikte". Ovi prvi su barem iskreni, iako previše...

3. Prilično volim sebe. Ponekad sa sve manama...

///////////////

2. I even prefer people who like fighting or who are angry, to the ones who are "avoiding conflicts". The first ones are at least honest, even though too much...

3. I pretty much love myself. Sometimes with all the flaws...


4. Jaaako sam povredljiva. Vrlo često u stomaku već osećam fiziološku manifestaciju povređenosti, pre nego što i uspem da u glavi obradim uzrok. Znam da to nije dobro, i često za povređenošću nema ni potrebe, pa sam godinama uspela da barem u nekim situacijama ne pokažem "šta to osećam u stomaku" :)

5. Uporna sam i jaka u krizama. Momak kaže da imam višak muških hormona, a ja volim da mislim da sam tu snagu iz iskustva stekla.

//////////////

4. I get hurt easily. Very often I feel physiological manifestation of feeling of hurt even before I manage to analyze in my head the cause. I know it`s not good, because often there`s no need to feel hurt, so by years I have managed to sometimes hide what I`m "feeling in the stomach" :)

5. I`m very strong and strong in crisis. My boyfriend says it`s because I have sufficiency of male hormons, but I like to think that I have gained that strength from the experience.


Na kraju ovog posta, vreme je da zadam sebi zadatak za sledeći mesec. Pošto mi je jako prijalo da se vratim u detinjstvo dok sam pisala ovaj post, tema sledećeg meseca će biti: DETINJSTVO. Plan mi je da se vratim u detinjstvo i pišem o svojim strahovima, omiljenim receptima, tajnama ili nečemu drugom sličnom za čim srce ište u datom trenutku. Nadam se da će vam se svideti...

///////////////////

At the end of this post, I should give myself the task for the next month. Since I was enjoying so much in going back to the childhood, while writing this post, the topic for next month will be: CHILDHOOD. The plan is to go back to my childhood and to write about fears, secrets, favourite recipes or anything else that my heart is yearning for in the moment of writing. I hope you`ll enjoy...

17 comments:

  1. "Prilično volim sebe" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah sta cu,kad prstim od iskrenosti i skromnosti :-)

      Delete
  2. Jooj,jedva cekam da o svemu tome pisem. Uspomene naviru. Ponosna sam na nase detinjstvo!

    ReplyDelete
  3. odlična ideja za djetinjstvo, jedva čekam postove. i mislim da je voljeti i prihvatiti sebe nešto što svi moramo naučiti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I to ne moze svako dostici, a da ne oseca sramotu ili nesigurnost u vezi sa tim :)

      Delete
  4. I love each and every word but the most beautiful word is "I LOVE MYSELF" :D
    I read your childhood memories post , it's too cute :)

    Aree
    http://areewithumbrella.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Great post! I'm a new GFC follower, here from Aloha Affair hop. It was really fun to read your post, and I look forward to reading more.
    ~Kim
    http://2justByou.blogspot.com
    PS - I'm also co-hosting a hop today and would love for you to join!

    ReplyDelete
  6. Da, sjajna ideja za detinjstvo! Onda pokreneš i u meni razne uspomene u vezi mog detinjstva a i pokreneš mi nekako razmišljanje iz drugog ugla :), iz tvog ili moje dece! Uf, ko razume shvatiće :)

    ReplyDelete
  7. Jaoooooo, ali ja baš nemam problema sa besom (mislim kad sam besna, besna sam i to nekako odradim) ali ne volim da se svađam! Nekako mi se čini da znam šta će u svađi da se kaže pa mi je već dosadno od samog početka :) i onda se često okrenem i odem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ali ti definitivno nisi neko ko izbegava konflikte tako sto ne izrazava svoj stav. I zato te volim :*

      Delete
  8. Da, detinjstvo. Uvek je dobro prisećati se detinjstva i svih lepih uspomena. Ja često pričam naglas sećanja, bukvalno teram ljude oko sebe da ne zaboravljaju i podstičem ih pitanjima poput ''A, da li se sećaš kada smo onomad..?''. Na taj način čuvam uspomene od zaborava i sakupljam one deliće koji su falili da upotpune sećanje. Čekam da mi drugi ljudi osveže pamćenje nekim detaljima koje samo oni pamte. :D

    ReplyDelete
  9. Hi new GFC follower from the aloha blog hop. please follow back if you get the time.

    Mark @ Haver Wisdom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey there, thanks for stopping by. I couldn`t find a link to your blog?

      Delete
  10. Aleksandra, very nice observation about yourself.
    I agree with you in point no. 1. I am also very over-analytical. That's why I write so much. I write so many thoughts on my blog, I over analyze sometimes :))
    However, I slightly differ on point no.2. I avoid conflicts. I feel like speaking my heart out , I feel like verbally expressing myself...But it robs my peace of mind. Therefore, if I feel conflict, instead of verbally expressing it...I write it out in my diary or share with a dear one or write in blog ...
    I am with you in point 3 and 4-I also get hurt easily and I also love myself.
    And also with you in point no. 5. I am also strong-my life experiences has made me strong ..but basically, I was very timid as a child.

    Best of luck for your forthcoming post on childhood- I also write a lot on childhood fears,joys, etc.etc..I like to explore myself and know myself by exploring my childhood.
    Take care dear one !

    ReplyDelete