Monday, March 25, 2013

Let`s dress in spring!

Month number 12, Task 4

Možda najmanje uspešan mesec u Projektu 6x6 je bio mesec kada sam trebala da budem fashion blogger, i izveštavam o svojim outfitima (link, link, link, link). Iz još uvek neutvrđenog razloga, obzirom da volim modu i uglavnom obraćam pažnju na to šta i kako ću nositi. Možda je to bilo zato što nisam našla pravog "fotografa"? :)

Međutim, kada dođe proleće, i ljudi koji ne prate puno modu nekako osvežavaju svoj look, kombinuju, ubacuju detalje. Proleće inspiriše na kreiranje novih outfita. Naročito posle zime, u kojoj se moralo kombinovati slojevito. Da ne kažem, u kojoj si morao da se "natrontavaš"...

Proleće je zanimljivo kada su u pitanju outfiti, jer tada možeš da zadržiš neke asesoare iz zime, ali i da se delimično razgolitiš kao da je leto. Kada dođe leto, inspiracija ti vremenom nestane, jer gledaš uglavnom da skidaš sve sa sebe, a ne da se oblačiš i kombinuješ.

////////

Maybe the least successful month in Project 6x6 was the month when I was supposed to be a fashion blogger, and to report about my outfits ( link, link, link, link). For still unknown reason, considering the fact that I love fashion and I usually pay attention to what and how I`ll wear something. Maybe it was because I didn`t have a proper photographer? :)

However, when spring arrives, even people who don`t follow fashion much refresh their outfits, combine, pay attention on details. Spring inspires on creating of new outfits. Especially after winter, in which you had to combine all those layers. 

Spring is interesting when outfits are in question, because you can still keep some accessories from winter, and at the same time you can make yourself comfortable and a little dressed, as you do in summer. When summer arrives, the inspiration slowly vanishes, because you are starting to take off clothes from you, rather than put it on and combine.







... najviše volim kada se iskombinuje neki džemperak sa laganom haljinicom ili šorcem... Lepršavo, romantično, ugodno.. Baš kao proleće!

////////

... I love it the most when sweaters and cardigans are combined with a dress or shorts... Romantic, cozy.. Just like spring is!








Kad stigne proleće, ono nam vrati i teksas. Nezamenjlv, uvek moderan!

//////

When spring arrives, it brings us back denim. Irreplaceable, always modern!











.. tu su i pastelne boje... ////.. pastel colours are there...







..šareni i veseli odevni predmeti... ///// ... happy and cheerful outfit elements..







...i puno detalja... //// .. and lots of details...




Uz toliko boja, detalja, kombinacija, ko neće biti inspirisan da barem nekoliko puta ne kreira neki zanimljiv spring outfit?

/////

With that many colours, details, combinations, who wouldn`t be inspired to at least a few times create some interesting spring outfit?

8 comments:

  1. Meni su dovoljna samo ova tri komada: baletanke, naočare za sunce i lagana ešarpa. Sve ostalo - ma šta me briga. :) Ali ne znam zašto nisu bili uspešni, meni se outfit postovi baš dopadaju! Tako su ti, što i jeste ideja.. Ti i moda, a ne ti: u kilo fotošopa, šminke, odeće koju ti je neko poklonio radi reklame i sl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas ti hvala na lepim recima, draga. Sad mi dodje da ovaj blog pretvorim u fashion blog. Odmah :)

      Delete
  2. Dok ovo gledam kod nas pljušti kiša, dere vjetar i sve je sivo i odvratno...kad će više to proljeće? :))
    I ja obožavam kombinacije džemperića i laganih suknjica i hlačica, plus balernike i sve je super :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo kod nas pada sneg, tako da su ove slike samo puo mastanje trenutno :)

      Delete
  3. Hej,mala,hvala ti na ovom postu! Sad sam još rešenija da postanem zgodna i mlada..ups,mlada već jesam(u srcu;)))

    ReplyDelete
  4. Prolece je tako divno i bas su pastelne boje dale sve za njegovu najavu !!
    Mislim nezne kao prolece, a leti me te boje rashlade, jer su to boje kao kugle od sladoleda.Jel da?? :)

    Svidjaju mi se tvoj predlozi, a pogotovom su mi slatke kombinacije dzempera i leprsave suknje!! :)

    ReplyDelete